2013 m. kovo 10 d., sekmadienis

Kur pirkti liekninančius apatinius?

Liekninantys apatiniai


Jei dar tik ruošiatės pradėti natūraliai dailinti savo kūno linijas, jau dabar galite jaustis ir atrodyti stulbinančiai. Liekninantys apatiniai išryškins figūrą, padės paslėpti trūkumus ir jaustis seksualiai. Pastarųjų rūšių pasirinkimui lieknejimui.lt interneto parduotuvėje yra sočiai:
Tai ir formuojantys marškinėliai atvira krūtine, ir neopreniniai lieknėjimo šortai su gydomosiomis savybėmis, formuojantys šortai paaukštintu liemeniu, anticeliulitiniai šortai, figūrą koreguojantys marškinėliai atvira krūtine, anticeliulitiniai marškinėliai, formuojanti glaustinukė - bodis, paprastos kelnaitės ir kelnaitės string paaukštintu liemeniu bei figūrą koreguojančios temprės, anticeliulitinės temprės, anticeliulitinės temrės fitnesui ir pan.

Formuojantys marškinėliai atvira krūtine

Marškineliai atvira krūtine su įaustomis formuojančiomis juostomis yra pagaminti pasitelkiant besiūlę technologiją. Ypatingai sumodeliuoti marškinėliai su įaustomis push-up juostomis, pakelia krūtinę net dėvint kasdieninę liemenėlę. Labai patogi dvigubo sluoksnio ypatingai elastinga liemens juosta, neleidžia rūbui riestis ir yra nematoma po bet kokia apranga. Šie marškinėliai yra ypatingai patogūs ir nespaudžia, kadangi pagaminti pasitelkiant besiūlę audimo technologiją.
Sudėtis85% PA-Poliamidas, 15% EA-Elastanas.



Formuojantys šortai paaukštintu liemeniu 

Paaukštinto liemens šortai su medvilnės gijomis formuoja pilvą ir klubus bei pakelia sėdmenis.Paaukštinto liemens elastinė juosta ir dvigubo sluoksnio platus elastinis juosmuo yra ypač patogus ir neleidžia rūbui riestis. Šortai sukurti siekiant suformuoti siluetą nepamirštant pagrindinių savybių, kurios teikia malonumą dėvint. Tai švelnumas, patogumas ir praktiškumas.
Oakeysi sukūrė novatoriškus prabangius formuojančius figūrą apatinius, kurie formuoja, lieknina ir turi vadinamąjį push-up (pakeliantį) efektą. Medvilnė kartu su poliesterio pluoštu yra naujausias mokslinių tyrimų rezultatas, kuris ir buvo panaudotas kuriant  patogią, kvėpuojančią ir neerzinančią odos medžiagą, kuri leidžia odai kvėpuoti ir palaiko nekintamą kūno temperatūrą. Plokščios siūlės, todėl apatiniai nematomi po drabužiais.
Sudėtis: 42% Co-Medvilnė, 29% PL-Poliesteris, 18% PA-Nailonas, 11% EA-Elastanas.

Liekininančių apatinių įsigyti galite:




5 komentarai:

  1. ar lieknejimui skirti bodziai gali buti grazus?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Liekninantys apatiniai moterims tikras išsigelbėjimas. Ypač jei norisi pasipuošti ir paslėpti tam tikrus trūkumus.

    AtsakytiPanaikinti
  3. O yra skirtumas triko ar bodis? Nes radau keletą gražių ir atrodo patogių variantų, bet abejoju ar gražiai apsitemps ir bus nauda..

    AtsakytiPanaikinti
  4. Iš paskutinių nuogirdų susidariau įspūdį, kad apatiniai lega internetu dabar geriausi lieknėjimui, kaina kiek didesnė nei vidutinė, bet medžiaga kokybiška ir gan ilgaamžė

    AtsakytiPanaikinti
  5. Vis dažniau pastebiu, kad liekninantys apatiniai internetu parsiduoda. Įdomu ar gerai pirkti nesimatavus?

    AtsakytiPanaikinti