2013 m. kovo 10 d., sekmadienis

5-7 kilogramai per 21 dieną be sporto!


Siūlome specialią "Pink Fit" 21 dienos programą!

Atminkite, tai ne dar vienas kaimynės patarimas ir juo labiau naujai atrastas stebuklas. Tai yra tikrai veikiantis sprendimas lieknėjimui, be to, paremtas moksliniais tyrimais.
Visi žino, kad ruošdamiesi Olimpinėms žaidynėms sportininkai privalo pasiekti optimalų kūno svorį būtent tai savaitei, kuomet vyksta varžybos. Boksininkui negalima sverti netgi kilogramu daugiau prieš oficialų svėrimą, o kultūristas privalo išlaikyti ant savo pilvo preso tiek riebalų, kiek pas daugelį mūsų yra ant kaktos.
Šioje programoje tiesiog nėra galimybės – pavyks ar nepavyks. “Pink Fit” garantuoja 100 proc. sėkmę. Galite numesti svorio be sporto! Ši programa metų metus padeda tiems, kuriems reikia atsikratyti nereikalingų riebalų. Tokį patį produktų paketą vartoja profesionalūs sportininkai tuomet, kai reikia paruošti kūną varžyboms ir numesti nereikalingą riebalų sluoksnį. Ši programa padeda tiems, kurie laikosi taisyklių, tačiau neturi laiko sportui.

Taigi, ką daryti, kad pavyktų numesti 5-7 kilogramus per 21 dieną:

1. Nedidelėmis porcijomis valgyti mažiausiai 4 kartus per dieną.

2. Vengti riebaus ir cukraus turinčio maisto.

3. Negerti nieko kito, išskyrus vandenį arba kitus kalorijų neturinčius gėrimus. Litras limonado ar kitų cukraus turinčių gėrimų turi apie 400 kalorijų!

4. Pusryčiaukite, pietaukite, o vietoje vakarienės - „Ultra loss“kokteilis. Be to, 20-30 min. iki vakarienės sukramtykite 2 „Eat control“ tabletes ir išgerkite 2 stiklines vandens.

5. Vartokite „Active Fat Burner“ tabletes 3 kartus per dieną.

6. Po 6 val. vakaro nieko nevalgykite išskyrus „Ultra loss“baltymų kokteilį, sumaišytą su dviem stiklinėmis vandens.

Svarbu, kad neapgaudinėtumėte savęs, būtumėte disciplinuoti, taip pasieksite geriausių rezultatų. Mėgaukitės sėkme!



2 komentarai:

  1. Aš kažkaip į tabletes lieknėjimui žiūriu skeptiškai. Man svorio metimas atrodo daug geresnis sportuojant. :)

    AtsakytiPanaikinti